Marjanovic iseloomustas Doncicit: kõige tähtsam on see, et ta on suurepärane inimene

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Boban Marjanovic ja Luka Doncic.
Boban Marjanovic ja Luka Doncic. Foto: Richard W. Rodriguez/AP

Esimest hooaega Dallas Mavericksis mängiv Serbia korvpallur Boban Marjanovic räägib oma 20-aastasest tiimikaaslasest Luka Doncicist ülivõrdes.

«Ta on üliäge kutt! Ta aitab meeskonda väga. Ma naudin tema mängu. Igal õhtul teeb ta mingi uue liigutuse, mis üllatab kõiki. Imeline on temaga ühes meeskonnas mängida. Aga kõige tähtsam on see, et lisaks mänguoskustele on ta suurepärane inimene,» rääkis 224 sentimeetrit pikk Marjanovic.

Marjanovici sõnul hakkas ta sloveenist kolleegi veelgi rohkem imetlema pärast seda, kui sai temaga isiklikult tuttavaks. «Ma ei tundnud teda varem, aga ta on suurepärane kutt. Ta muudab kogu meeskonna paremaks. Ta oskab väljakul teha kõike – ta aitab meeskonda, on hea iseloomuga, söödab kõigile palli ja viskab ise palju punkte. Ei ole just palju inimesi, kes kõike seda teha suudaksid. Ja ta muutub iga mänguga paremaks!»

Doncic on sel hooajal väljakul käinud 28 kohtumises ning tema keskmised numbrid on 28,8 punkti, 9,5 lauapalli ja 9 korvisöötu mängu kohta. Läänekonverentsis hoiab Mavericks 21 võidu ja 11 kaotusega viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles