Saaremaa Võrkpalliklubi ja Urmas Tali koostöö saab läbi. Uueks peatreeneriks nimetatakse välismaalane

Toimetas Kris Ilves
Copy
Saaremaa VK ja Urmas Tali teed lähevad lahku.
Saaremaa VK ja Urmas Tali teed lähevad lahku. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Saaremaa Võrkpalliklubi andis pressiteate vahendusel teada, et koostöö peatreener Urmas Taligiga saab selle kalendriaastaga läbi. 

«Need kaks ja pool aastat on olnud üpris edukad. Urmase on teinud head tööd ning tema panus klubi arengusse on olnud suur. Kuid iga asi saab kord läbi ja ka sedalaadi muudatused on vahel möödapääsmatud,» seisis Saaremaa VK pressiteates.

«Klubi juhtkond on otsustanud, et meeskonnasiseselt on vaja muutust, et hooaja teine pool oleks edukam. Otsus koostöö lõpetada ei olnud tingitud pühapäevasest karikafinaali tulemusest (Saaremaa kaotas Tartu Bigbankile 2:3 – toim). Pigem oli see tulemus kinnituseks, et meeskond ei ole oma potentsiaali välja suutnud mängida selle poole aastaga ning on vaja teha muudatusi.»

Saaremaa VK lisas, et uue peatreeneriga pole lepingut allkirjastatud, kuid see saab lähipäevil tehtud. Uueks juhendajaks nimetatakse välismaalane.

49-aastane Tali oli kaks ja pool aastat tagasi loodud Saaremaa Võrkpalliklubi esimene ja seni ainus peatreener. Tema juhendamisel võitis Saaremaa kahel korral Eesti karika, korra Credit24 meistriliiga ja korra Eesti meistritiitli. Debüüthooajal sai Saaremaa koguni kolm trofeed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles