Arsenali uus peatreener Manchester Unitedi alistamisest: kõik oli perfektne

Postimees Sport
Copy
Mikel Arteta
Mikel Arteta Foto: IAN KINGTON / AFP

Londoni Arsenali uus peatreener Mikel Arteta sai meeskonnaga esimese võidu, kui koduväljakul alistati 2:0 Manchester United.

Arsenali eest lõid avapoolajal väravad nii Nicolas Pepe kui ka Sokratis, kes tõid Arsenalile esimese võidu koduväljakul pärast 2019. aasta 6. oktoobrit.

«Kaks viimas mängu olid juba head, nägime asju, mida meeskonna juures muuta. Kõik oli nüüd perfektne, oleme väga õnnelikud, et saime oma fännide ees sellise võidu Unitedi vastu kätte,» lausus Arteta BBC-le.

«Ainus võimalus tulemusi teha ongi see, kui mehed tulevad väljakule, et klubi eest võidelda. Pole vahet, millisel positsioonil mängid või mis su nimi on – tuleb ühiselt tulemuse eest võidelda. Täna saadi sellega hästi hakkama,» lausus Arteta.

Lisaks tunnustas Arsenali uus peatreener ka meeskonna fänne, kes kogu kohtumise võimsalt kaasa elasid: «Tundsin pingil istudes kohe, et midagi on võrreldes varasemaga teisiti, fännid olid palju aktiivsemad. Tänan nii väga kõiki fänne, mängijatele tähendab see väga palju, selline toetus annab enesekindlust ning jõudu lõpuni võidelda.»

Arsenal asub 21 peetud mängu järel endiselt 10. kohal, punkte on kogutud 27. Manchester United on viiendal kohal 31 punktiga, liigat juhib Liverpool 55 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles