Ametlik: M-Sport avaldas noore ja ambitsioonika koosseisu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Teemu Suninen ja Jarmo Lehtinen
Teemu Suninen ja Jarmo Lehtinen Foto: @World/M-Sport

Täna avalikustas WRC sarja meeskond M-Sport, et uuel hooajal on nende meeskonnas sõitmas soomlased Teemu Suninen ja Esapekka Lappi ning britt Gus Greensmith.

Ainsana on kogu hooaja M-Spordis varasemalt sõitnud Suninen, kes esmakordselt sai WRC auto rooli aastal 2017, möödunud hooajal sõitis ta kaasa kõikidel rallidel. 

Greensmith sai eelmisel hooajal M-Spordi Ford Fiesta WRC-ga osaleda Portugalis, Soomes ja Saksamaal. Parimaks tulemuseks jäi Saksamaal saavutatud üheksas koht.

Uuel hooajal teeb Greensmith kaasa aga üheksal etapil - Monte-Carlos, Mehhikos, Argentinas, Portugalis, Sardiinias, Soomes, Türgis, Saksamaal ja Walesis. 

Uue tulijana liitub meeskonnaga Citroeni lahkumise järel oma kohast ilma jäänud soomlane Esapekka Lappi, kes on oma kiirust tõestanud nii Toyota roolis kui ka Citroeni roolis. Uuel hooajal teeb Lappi M-Spordi meeskonnas kaasa kõikidel rallidel. 

«Ootan väga uut seiklust. M-Spordil meeskonnana on suur pühendumus autosporti ja WRC-sarja. Paljud talendikad sõitjad on hetkel ilma meeskonnata, nii et olen väga õnnelik, et just mina selle võimaluse sain,» rääkis Lappi. 

«Sel nädalal alustame testidega, soovin juba väga Fordi avastada. Viimati, kui Fordiga sõitsin, olin päris edukas (Lappi tuli Soome 2012. aastal Ford Fiesta S2000-ga Soome meistriks), ma ei jõua ära oodata, et saaksin uuel hooajal häid tulemusi teha,» lausus Lappi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles