Manchester Unitedit tabas järjekordne tagasilöök

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Smalling
Chris Smalling Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeeskonda Manchester Unitedit on viimasel ajal räsinud vigastustelaine, nüüd aga tabas neid järjekordne tagasilöök, kui selgus, et sel hooajal häid esitusi teinud kaitsemängijal Chris Smallingul on lümfisõlmede põletik ja ta võib kuni kolmeks kuuks mänguplatsilt eemale jääda.

22-aastane Smalling ei teinud kaasa juba ManU esmaspäevases 5:0 võidumängus Wigani üle, siis arvati, et tal on lihtsalt külmetus, ent nüüd selgus, et probleem on tõsisem ja tal on lümfisõlmede põletik, vahendab Daily Mail.

Lümfisõlmede põletikuga kaasnevad gripilaadsed sümptomid ja väsimus ning haigus võib kesta kuni kaks nädalat, kuid vähemalt kahe kuu jooksul ei tohi füüsiliselt kurnavat trenni teha, professionaalsel jalgpalluril võib see paus aga veel pikemaks venida.

ManU-l on vigastuste või muude terviseprobleemidega praegu juba väljas Darren Fletcher, Nemanja Vidic, Ashley Young, Tom Cleverley, Anderson, Jonny Evans, Fabio Da Silva ja Michael Owen.

Endine Liverpooli ja Sunderlandi füsioterapeut Mark Leather hindas, et kui Smallingu haigus on tõesti nii tõsine, võib ta kolmeks kuuks eemale jääda. «Kahe kuuga on võimalik uuesti vormi saada, aga siis kulub veel kolm kuni neli nädalat, et parimas hoos olla. Esimene kord, kui ta suudab terve mängu kaasa teha, oleks pigem kolme kuu pärast,» mõtiskles Leather.

Mängust Wiganiga jäid eemale ka Rio Ferdinand ja Phil Jones, aga nad peaksid järgmiseks mänguks rivis olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles