Londoni Arsenali peatreener pani kuulujuttudele punkti

Kris Ilves
, reporter
Copy
Londoni Arsenali ründaja Pierre-Emerick Aubameyang (vasakul) ja peatreener Mikel Arteta.
Londoni Arsenali ründaja Pierre-Emerick Aubameyang (vasakul) ja peatreener Mikel Arteta. Foto: IAN KINGTON/AFP

Londoni Arsenali peatreener Mikel Arteta pani Pierre-Emerick Aubameyangi puudutavatele kuulujuttudele punkti. Staarründaja jätkab peatreeneri sõnul Londonis.

Inglismaa meedias on ringlema läinud spekulatsioonid, et Aubameyang lahkub Arsenalist, kui klubi ei pääse järgmiseks hooajaks Meistrite liigasse. Arsenal asub Inglismaa jalgpalli Premier League’is alles kümnendal kohal ning jääb ihaldatud eurosarja viivast kohast üheksa punkti kaugusele.

«Ma isegi ei mõtle tema lahkumise peale. Tahan, et Aubameyang jääks Arsenali,» lausus Arteta pärast kolmapäevast võitu Manchester Unitedi üle. Tänavusel liigahooajal 13 tabamust kirja saanud Aubameyangi leping Londoni suurklubiga lõppeb 2021. aasta suvel.

Lisaks soovib Arteta, et eelmise peatreeneri Unai Emery ja klubi fännidega tülli läinud poolkaitsja Granit Xhaka ei lahkuks. Teda seostatakse Saksamaa Bundesligas mängiva Berliini Herthaga. «Ma tahan, et meeskonnakaaslased oleksid tema selja taga ja aitaksid tal meelt muuta, sest meil on teda vaja. Usun, et kui suudaksime seda teha, siis fännid reageeriksid positiivselt,» arvas Arteta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles