Chelsea on valmis Brasiilia ründaja eest maksma maailmarekordilise summa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Porto ründaja Hulk.
FC Porto ründaja Hulk. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi soovib väidetavalt meeskonda tuua FC Porto brasiillasest ründaja Hulki. Mehe eest ollakse valmis maksma uskumatuna tunduvad 96 miljonit eurot.

Chelsea peatreeneriks on teatavasti endine Porto juhendaja Andre Villas-Boas ning mõlemad sooviksid taas koostööd teha, kirjutab Sportsmail.

«Tema väljaostusummaks on 100 miljonit eurot ning seega sõltub kõik klubidevahelisest otsusest. Kas Hulk hakkab mängima Chelseas? Kõik on võimalik,» sõnas mängija agent Theodoro Fonseca.

Läbi aegade suurimaks üleminekuks on seni teatavasti Cristiano Ronaldo siirdumine Manchester Unitedist Madridi Reali, kui Hispaania klubi maksis tema eest 94 miljonit eurot.

Chelsea vajab jaanuaris hädasti ründejõudu, kuna Didier Drogba esindab samal ajal Aafrika meistrivõistlustel Elevandiluuranniku koondist ning Fernando Torres pole seni suutnud oma endist taset näidata.

Samal ajal on Chelsea jõudnud kokkuleppele Boltoni keskkaitsja Gary Cahilli ostmises. Chelsea maksab mehe endisele tööandjale tema eest kaheksa miljonit eurot.

«Klubid on omavahel üleminekutasu kokku leppinud. Nüüd peavad mängija esindajad ja Chelsea leppima kokku lepingu üksikasjades,» sõnas Boltoni peatreener Owen Coyle.

26-aastane kaitsja tegi Inglismaa koondises debüüdi 2010. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles