Verstappen usub, et suudab järgmine aasta Mercedesed ja Ferrarid seljatada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Kuningliku mootorisporti vormel 1 valitseb juba pikemalt aega Mercedese meeskond ja peaasjalikult Lewis Hamilton. Red Bulli esipiloot Max Verstappen usub, et ta suudab järgmisel hooajal sellele seeriale punkti panna. 

Karjääri jooksul kaheksa etapivõitu noppinud Verstappen on väga kuum nimi kogu sarja meeskondade seas ja kõik ihkavad teda oma meeskonda. Läinud hooajal lõpetas hollandlane üldkokkuvõttes kolmandal positsioonil, jäädes alla ainult Mercedese sõitjatele Lewis Hamiltonile ja Valtteri Bottasele. 

Uuel hooajal usub Verstappen, et jõuvahekorrad on hoopis teised, sest nende masina arendus on jõudnud lõpuks nii kaugele, kus neil avaneb reaalne võimalus tiitli nimel heidelda. 

«Me liigume iga päev paremuse poole ja pole kahtlustki, et meil on võimaus tiitlit püüelda. Järgmisel hooaeg ei erine reeglite poolest eelmisele ja see annab meil võimaluse oma tehtud tööd jätkata,» selgitas Verstappen. 

Red Bull tegi eelmisel hooajal suure muudatuse, kui otsustas vahetada mootoritarnija. Varem Renault' mootoreid kasutanud Red Bull võttis kasutusele Honda jõuallikad. 

«Just mootori arenduses oleme suure sammu edasi teinud. Teame, kuidas seda veelgi paremaks saada ning töö selle nimel käib iga päev. Hooaja alguseni on veel veidi aega, kuid soovin kohe esimesest stardist konkurentsis olla,» rääkis hollandi vormeliäss. 

Vormel 1 hooaeg saab avapaugu 15. märtsil Austraalias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles