Balotelli lõi Itaalia liiga aasta esimese värava, kuid Lazio võttis üleminuti väravast ikkagi võidu

Postimees Sport
Copy
Mario Balotelli sinises mänguvormis Lazio vastu pallimas.
Mario Balotelli sinises mänguvormis Lazio vastu pallimas. Foto: DANIELE MASCOLO/REUTERS

Itaalia kõrgliigas lõppes jõulupuhkus ning aasta esimeses kohtusid Mario Balotelli leivaisa Bercia, kellele oli külla sõitnud Rooma Lazio. Külalised võtsid damaatiliselt lõppenud kohtumises 2:1 võidu. 

2020. aasta avaväravat ei tulnud kaua oodata, kui juba 18. minutil viis väljakuperemehed juhtima nende tähtmängija Mario Balotelli. Kusjuures lõi Balotelli Itaalia kõrgliigas avavärava ka 2010. aastal Interis pallides. 

Laziol õnnestus avapoolajal kohtumine viigistada, kui Brescia poolkaitsja Andrea Cistana teise kollase kaardi teenis ja vastastele penalti kinkis. Trahvilööki asus sooritama Itaalia kõrgliiga suurim väravakütt Ciro Immobile, kes külmavereliselt seisu viigistas. 

Kohtumine sai dramaatilise lõpu, sest Lazio suutis oma paremuse maksma panna esimesel üleminutil, kui taas oli täpne Immobile, kellele viimane tabamus oli sel hooajal juba 19. ja seda 17 kohtumisega. 

Lazio hoiab tänase võiduga endiselt liigatabelis kolmandat kohta olles 17 mänguga kogunud 39 punkti. Brescial nii hästi seisud pole, kui sama arvu mängudega on kogutud 14 punkti, millega paiknetakse 20 meeskonna konkurentsis 18. kohal. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles