Jürgen Klopp pahandas ajakirjanikega ja kiitis iluvärava löönud 18-aastast mängijat

Kris Ilves
, reporter
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp (vasakul) ja Curtis Jones.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp (vasakul) ja Curtis Jones. Foto: PHIL NOBLE/Action Images via Reuters

Liverpooli jalgpalliklubi sammus Inglismaa karikasarjas neljandasse ringi, alistades kodus 18-aastase Curtis Jonesi iluväravast linnarivaal Evertoni 1:0. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kiitis mängujärgsel pressikonverentsil Jonesi, kuid pahandas ajakirjanikega.

Derbimängus moodustasid Liverpooli algkoosseisu Adrian (33-aastane), Pedro Chirivella (22), Harvey Elliott (16), Joe Gomez (22), Curtis Jones (18), Adam Lallana (31), James Milner (34), Takumi Minamino (24), Divock Origi (24), Nathaniel Phillips (22), Neco Williams (18). Pingilt sekkusid Ryan Brewster (19), Yasser Larouci (19), Alex Oxlade-Chamberlain (26). Segu noortest ja kogenud mängijatest.

«Ma armastan seda väravat,» kommenteeris Liverpooli juhendaja derbivõidu toonud Jonesi ilutabamust. «Kuid täna õhtul (pühapäeval – toim) oli palju häid esitusi. See oli erakordne värav ja Curtis Jones on silmapaistev mängija, kuid ma ei saa aru, miks pole keegi minult küsinud Pedro Chirivella, Neco Williamsi või Yasser Larouci mängu kohta. Kas see on märk, mida tahame poistele anda? Kas nad peavad skoorima? Muidu ignoreerime neid?» päris Klopp ajakirjanikelt.

Seejärel kiitis pealik ajakirjanike soovil Jonesi: «Las ma räägin Curtisest. Ta on uskumatu mängija, väga enesekindel. Ta ei jõua ära oodata mängimist esindusmeeskonnas. Ma olen teda tundnud kolm ja pool aastat. Ta on teinud suuri samme. Temast saab sada protsenti Liverpooli mängija, kui ei juhtu midagi imelikku. Ma pole üllatunud, et ta lööb selliseid väravaid, aga tal on veel palju õppida. Mõnikord unustame treeningutel, et tegemist on vaid 18-aastase mängijaga. Uskumatu. Saksamaal mängiks ta teistsuguse süsteemi tõttu noortemeeskonnas, kuid siin on ta esindusmeeskonna ümber.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles