Cagliari peatreener Klavani eksimusest: esimene värav muutis mängu

Carl-Robert Puhm
Copy
Cagliari peatreener Rolando Maran
Cagliari peatreener Rolando Maran Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari pidi Itaalia kõrgliigas võtma vastu juba kolmanda järjestikuse kaotuse, kui võõrsil 0:4 Torino Juventusele alla jäädi. Meeskonna peatreeneri Rolando Marani hinnangul said saatuslikuks üksikud  eksimused kaitses.

Sardiinia meeskonna peatreeneri sõnul oli mäng ilus kuni 49. minutini, kui Klavan valesöödu andis ja Ronaldo Juventuse juhtima viis.

«Tegelikult me alustasime teist poolaega paremini kui esimest, aga sellise vastase vastu ei või lubada mitte ühtegi valeliigutust. Marani sõnul sündis avavärav Juventuse aktiivse pressingu tõttu. « Juventus surus meid kõrgelt, kui me proovisime kaitseliinist mängu alustada. Kahjuks muutis esimene värav mängu,» selgitas peatreener kohtumise  järel.

56-aastase lootsi hinnangul vajanuks liigatabelis kuuendana jätkav Cagliari ideaalset esitust.

«Kui tulla võõrsile Juventusega mängima, siis peaksime edu saavutamiseks mängima pefektselt. Teame, et oleksime võinud täna palliga paremini mängida. Aga tegelikult tegime kuni esimese väravani soliidse partii.»

Kuigi Klavani kodumeeskonnale löödi neli väravat, tõi peatreener välja eestlase keskkaitsepartneri Sebastian Walukiewiczi esituse.

«Sebastian Walukiewiczi debüütmäng oli positiivne, sest ei ole kerge mängida enda esimeses Itaalia kõrgliiga kohtumises kohe Juventuse vastu. Aga ta näitas, et oli mänguks valmis,» kiitis võistkonna juhendaja poolakat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles