Ohhoo! Legendaarne Pijpers naaseb Eestis viivuks peatreeneritoolile

Henry Lääne
Copy
Arno Pijpers on Eestis tüürinud nii Tallinna Florat kui ka meie meeste rahvuskoondist.
Arno Pijpers on Eestis tüürinud nii Tallinna Florat kui ka meie meeste rahvuskoondist. Foto: Sander Ilvest

Aastatel 2000-2005 Eesti jalgpallikoondise ja FC Flora peatreeneriks olnud hollandlane Arno Pijpers juhendab märtsi lõpus Kuressaare linnastaadionil mängitavas maavõistlusmängus Uus-Kaledooniaga Saaremaa koondist.

«Arno on väga suur Saaremaa fänn ja tema valmidus selles mängus peatreeneri rolli asuda on igati mõistetav,» rääkis koondise abitreener Pelle Pohlak. «Neil aastatel, kui ta oli FC Flora ja koondise treener, käis ta tihti Saaremaal ning puhkas siin ka koos perega. See saar on Arnole väga südamelähedane,» vahendab FC Kuressaare kodulehekülg.

Kuidas hakkab kulgema Saaremaa koondise ettevalmistus ning milline roll saab sellel olema Arno Pijpersil, pole veel lõplikult selge. Küll aga peaks nii tunnustatud treeneri osalemine olema motiveeriv Saaremaa jalgpalluritele.

«Üks on kindlasti Arno, aga kindlasti on meestele ka väljakutse Uus-Kaledoonia koondis ise, sest nad mängisid ju Eesti C-koondisega oma kodus 1:1 viiki ja on saarlastele seepärast kindlasti paras pähkel,» lausus Pohlak.

«Loodan, et Arno Pijpersi juhendamisel mängime ka ise julgemalt palliga ja tema juhendamine väljaku ääres kulub siin kindlasti ära. Samas on meie võimalusi Uus-Kaledoonia vastu keeruline hinnata, aga pall on ümmargune,» sõnas ründaja Maarek Suursaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles