Sorgast ja Luka Modricist võivad saada klubikaaslased

Henry Lääne
Copy
Luka Modric.
Luka Modric. Foto: Manu Fernandez / AP

Eile õhtul lahvatas Eesti jalgpallimaastikul pisemat sorti pomm - mullu kohalikus meistriliigas särama löönud Erik Sorga on kuulduste kohaselt väga lähedal siirdumisele MLSi ehk Põhja-Ameerika profiliigasse.

Mullu ka Eesti koondises tuleristsed saanud Sorga ukse taga on rahvusvahelise vutimeedia andmeil mitu MLSi klubi. Mainekas Washington Post kirjutab, et favoriit kesktormaja värbamiseks on USA pealinnaklubi DC United, kus on hiljuti mänginud ka Wayne Rooney.

Väidetavalt maksab United Tallinna Florale Sorga palluriõiguste eest 450 000 eurot. 20-aastase väravaküti aastapalgaks prognoositakse 135 000-180 000 eurot.

Unitedit on tihedalt paari pandud ka Luka Modriciga. Praegu Madridi Realis leiba teeniv horvaat on Hispaania gigandiga võitnud neli Meistrite liigat ja kroonitud korra Hispaania liigatšempioniks. Tunamullu teenis ta maineka Ballon d'Ori, kuna võitis Realiga Meistrite liiga ja aitas Horvaatia MM-finaali, kus kaotati Prantsusmaale.

34-aastane keskväljavõlur pole tänavu Reali põhimees olnud, sest ta on algkoosseisus väljakule pääsenud vaid kaheksas liigamatšis. ESPNi teatel on Modricit jahtimas ka Atlanta United ja Miami Inter, kelle üheks omanikuks on legendaarne David Beckham.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles