Flora alistas kontrollkohtumises Šveitsi varasema meistri

Postimees Sport
Copy
FC Flora
FC Flora Foto: Erik Tikan

Valitsev Eesti jalgpallimeister FC Flora pidas aasta esimese kontrollkohtumise, kui võõrsil alistati 2:1 Šveitsi kõrgliiga klubi FC Luzern.

Pärast väravateta kulgenud avapoolaega elavnes kohtumine, kui 55. minutil läks Luzern Fracesco Margiotta väravast juhtima. Eesti meeskond sellest end heidutada ei lasknud ning juba kaheksa minutit hiljem õnnestus neil kohtumine viigistada. Konstantin Vassiljevi nurgalöögi realiseeris väravaks Märten Kuusk.

Pingelises lõpuheitluses suutis edukalt väljuda Floral, sest 83. minutil suutis meisterlikult kaitsjad ja väravavahi ülemängida Vlasi Sinjavski. Rohkem olulist mängus ei juhtunud ning nii saigi Eesti meister väärtusliku 2:1 võidu.

Flora eest alustas täna ründes meeskonda naasnud Rauno Sappinen, sest varasem skoorimasin Erik Sorga müüdi USA kõrgliigasse D.C. Unitedisse. Lisaks Sappinenile olid uute meestena rivistuses Markus Soomets ja Henri Välja. Viimasel debüüti teha ei õnnestunud. 

Tänane mäng oli tähtis ka Luzerni jaoks, sest oma treeneri debüüdi tegi Fabio Celestini, kes mängitas peamiselt oma parimat koosseisu. 

Flora peab Šveitsis veel ühe kohtumise, kui 11. jaanuaril sõidetakse Luzerni külje all asuvas Kriensisse, kus neid võõrustab kohalik esiliigaklubi SC Kriens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles