Videointervjuu ⟩ Pupart kritiseeris Tali treeninguid: tihtipeale oli freestyle, me ei teinud suurt midagi (1)

Copy

Saaremaa VK raudvara Keith Puparti hinnangul pidanuks sel tasemel meeskonnal olema keerulisemad treeningud, kui neid viis läbi eelmine peatreener Urmas Tali. Lisaks on Pupart eriarvamusel küsimuses, mis puudutab Tali vallandamist.

Saaremaa võrkpallimeeskond sai Credit24 liigas hooaja teise kaotuse, jäädes uue peatreeneri, Kreeka-Rootsi kodakondse Ioannis Kalmazidise debüütmängus 1:3 alla Tallinna Selverile. Järgneb Postimehe mängujärgne intervjuu Saaremaa nurgaründaja Keith Pupartiga.

Keith Pupart, võib öelda, et esimene mäng uue peatreeneri käe all ebaõnnestus. Miks?

Jah, see mäng oli meie poolt hapu. Kindlasti tahtsime paremini mängida, paremat mängu näidata, aga olime kuidagi kammitsetud – panime endale suured pinged peale, meie mäng üldse ei jooksnud. Pilt oli päris nukker.

Kas näed siin mingisugust seost treenerivahetusega – pole veel leitud üksteist – või ei oma see tähtsust?

Ei, treenerivahetusega ei ole siin midagi pistmist. Uue treeneriga oleme teinud kolm-neli trenni, selle pealt mingeid suuri muutusi loota on natuke liiga palju. Treeneriga ei ole siin midagi pistmist, treener on väga hea.

Mida nende treeningute ja muude juttude põhjal esimese mulje kohaselt Ioannis Kalmazidis võrreldes Urmas Taliga muutnud on?

Minu meelest on meil mingid asjad konkreetselt paika pandud – mida ja kuidas teeme. See on võib-olla suurim vahe ja trennis teeme spetsiifilisemaid asju.

Kuidas kommenteerid meeskonna ühe kogenuma mängijana seda, et eelmine treener Urmas Tali väitis: mängijate selja taga tegutsemine tingis tema minema saatmise.

Noh, ma ei hakka siinkohal Urmasega vaidlema. Ma olen kindlasti eriarvamusel. Siin mulle tundub, et eelmine treener tegi omalt poolt kõik õigesti ning kõik mängijad ja juhtkond tegid asju valesti. Siin midagi ei klapi.

Kas vastab tõele, et osade mängijate, näiteks sinu arvates, olid Urmase treeningud liiga lihtsad?

Sellisel võistkonnal võiksid olla natuke keerukamad harjutused. Tihtipeale läks meil trennis nii-öelda freestyle’iks ära, suurt midagi me ei teinudki.

Selle kuu tähtsaim mäng on kuu lõpus, kui kohtute eurosarjas hispaanlastega. Kas usud, et selle kaotuse pealt ja uue treeneriga õnnestub leida kooskõla, et selles ja kordusmängus olla paremas hoos?

Mina olen väga positiivne ja optimistlik. Anname uuele treenerile aega sisse sulanduda ja mängijatel nende asjadega kohaneda. Meie läheme ainult paremaks, olen kindel selles. Oleme kuu lõpus teist nägu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles