Paljastav video maksis Hispaania jalgpallitreenerile töökoha

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Victor Sanchez (paremal) 2002. aastal Deportivo La Coruna särgis.
Victor Sanchez (paremal) 2002. aastal Deportivo La Coruna särgis. Foto: Reuters/ScanPix

Hispaania jalgpalliklubi Malaga peatas senise peatreeneri Victor Sanchezega töösuhte, pärast seda kui ühismeediasse jõudis paljastav video juhendajast. 

Internetiavarustesse lekkinud videoklipist on näha, kuidas Malaga dressi kandev Sanchez istub kodus diivanil ja mängib oma meheauga. Treener ise väidab sotsiaalmeedias, et temalt üritati enne video avalikustamist raha välja pressida. 

«Olen langenud ahistamise ja väljapressimise ohvriks. Olen juhtunust teavitanud ka politseid ja täitnud kõiki nende juhiseid. Ilma inimese nõusolekuta on temast intiimse sisu jagamine sotsiaalvõrgustikes või sõnumites kuritegu. Tänan teid kõiki mõistva suhtumise ja toetuse eest,» kirjutas Sanchez. 

Hispaania esiliigas hetkel 16. kohal paiknev Malaga otsustas töösuhte peatreeneriga peatada, kuni politseiuurimine jõuab lõpplahenduseni. 

43-aastane Sanchez sai Malaga peatreeneriks 2019. aasta aprillis, varasemalt proovis ta suurema eduta kätt Deportivo La Coruna, Olympiacose ja Real Betisi treenerina. Küll oli edukas ta mängijakarjäär: Madridi Reali kasvandikuna jõudis ta kuninglikku klubi esindada 65 kohtumises, oma parimad aastad veetis ta Deportivos. Hispaania koondise särgi tõmbas Sanchez selga kaheksal korral. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles