Eesti koondislane sai koduklubist hundipassi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Artjom Artjunin
Artjom Artjunin Foto: FC Etar/Daniel Yordanov

Bulgaaria kõrgliigaklubi Veliko Tarnovo Etar andis oma kodulehel teada, et lõpetas poolte kokkuleppel koostöö Eesti keskkaitsja Artjom Artjuniniga (29). 

Artjunin liitus Etariga 2018. aasta suvel, mil sõlmis meeskonnaga kaheaastase lepingu. Kuigi kontraht pidanuks kehtima tänavu suveni, otsustati osapoolte kokkuleppel see enneaegselt lõpetada. 

Artjunin alustas tänavust hooaega kindla põhimehena ja rassis esimesed seitse kohtumist alati 90 minutit. Seejärel kupatati eestlane pingile ja pärast seda sai keskkaitsja 13 matšiga kirja vaid ühe täismängu. Kokku tõmbas ta pooleteise aasta jooksul Etari särgi selga 33 puhul. 

Tallinna Levadiast tuule tiibadesse saanud Artjunin on oma karjääri pallinud veel Rumeenias (SR Brasov) ja Poolas (Legnica Miedzis). Eesti koondises on keskkaitsja platsile saanud kuues mängus, viimati 2014. aasta detsembris Katari vastu. Koondisekutseid on ta teeninud ka hiljem, viimati tunamullu novembris, kui jälgis pingilt UEFA Rahvuste liiga kohtumisi Ungari ja Kreeka vastu. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles