Kontaveit kaotusest maailma üheksandale reketile: noateral mäng, mis võis mõlemale poole kukkuda (3)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Afp7/Zumapress.com

Anett Kontaveit mängis täna selle hooaja teise üksikmängu, ja seda maailma üheksanda reketi Kiki Bertensi vastu. Kõrgetasemelises lahingus tunnistas Kontaveit hollandlanna 3:6;6:2;5:7 paremust. 

«Raske mäng ja üldiselt ei olnud halb kohtumine, eriti arvestades, et tegemist oli alles teise vastasseisuga tänavusel hooajal. Muidugi polnud hea kaotada, kuid see oli selline noateral mäng, mis võis mõlemale poole kukkuda,» rääkis Kontaveit. 

Austraalias on hetkel sportimiseks äärmiselt keerulised tingimused. Õhukvaliteet on maastikupõlengutest tulenevalt halb ja lisaks küündib õhutemperatuur 30 kraadini. 

«Brisbane's on hetkel raske õhk, mis sobis vastasele rohkem kui mulle, kuid eelkõige tõi Bertensile edu tema suurepärane serv,» selgitas eestlane. 

Kontaveit kaotas mängus avaseti, kuid haaras seejärel initsiatiivi. Otsustavas setis oli tal ka murdepall, mida eestlanna kahjuks realiseerida ei suutnud. Bertens võttis siiski mängus võidu, kuid kõik oli väga lahtine. «Eksisin tähtsatel hetkedel, mida soovinuks tagasivaadates parandada, aga tennis on kord selline,» arvas Kontaveit. 

WTA turniirid pole Austraalias veel lõppenud ning nõnda jääb Kontaveit sinna veel pikaks ajaks. «Austraalias mängin veel kaks turniiri. Esmalt sõidan Adelaide WTA turniirile ja seejärel ootab mind ees aasta esimene suure slämmi turniir Melbournes. Täna mängisin maailma esikümne mängija vastu peaväljakul hea mängu ja vaatamata kaotusele pole midagi veel katki,» jäi Kontaveit positiivseks. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles