Hüvasti, Meistrite liiga? Tottenhami staar jääb pikaks ajaks platsi kõrvale

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jose Mourinho (vasakul) ja Harry Kane.
Jose Mourinho (vasakul) ja Harry Kane. Foto: PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpalli kõrgliigaklubi Tottenhami tabas valus tagasilöök, ründeäss Harry Kane jääb vigastuse tõttu pikaks ajaks platsilt eemale.

Kane sai vigastada 1. jaanuaril peetud liigamatšis, mis kaotati võõral väljakul 0:1 Southamptonile. Tal tuvastati reie kõõluse rebend, vaja läheb operatsiooni. Täpset platsile naasmise aega ei osata praegu öelda, küll aga peaks ründaja kõige varem treeningutega alustama aprillis. Inglismaa ühe parema mängija vigastus on valus nii klubile kui ka koondisele.

Novembris asus Tottenhami tüürima kogenud Jose Mourinho, kuid korralikult polegi tiim mängumootorit nurruma saanud. 21 vooru järel hoitakse kuuendat kohta, Meistrite liigasse viiv neljas positsioon jääb kuue silma kaugusele.

Kane on kindlasti üks võtmetegijaid ka Inglismaa koondises. Nõnda vaadataksegi murelikult suve suunas, sest juba 12. juunil algab jalgpalli EM. 

Tänavu on Kane´i arvel Inglismaa kõrgliigas 20 mänguga 11 väravat, novembris lõppenud EM-valiksarjas oli ta 12 tabamusega resultatiivseim. 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles