Kuuba, Saar ja Must jõudsid kodusel turniiril veerandfinaali

Ville Arike
, reporter
Copy
Kristin Kuuba.
Kristin Kuuba. Foto: Madis Veltman

Sulgpalli EK-etapil Tallinnas jõudsid veerandfinaali meie üksikmängu esinumbrid Kristin Kuuba ja Raul Must, samuti Getter Saar.

Turniiril esimesena asetatud Kuuba alistas teises ringis Mauritiuse mängija Kate Foo Kune 21:14, 21:11. Ta kohtub homme hommikul peetavas veerandfinaalis jaapanlanna Moto Hayashiga, kes oli 21:6, 21:8 üle Kati-Kreet Marranist.

Kuuba jäi tänase päevaga rahule. «Suutsin mõlemat mängu kontrollida. Kindlad võidud tähendasid seda, et ma ei pidanud energiat liigselt kulutama,» ütles Kuuba Postimehele. Ta oli päeva alustanud 21:13, 21:9 eduga ukrainlanna Natalja Voitsehhi üle. Voitsehhist oli ta kindlalt jagu saanud ka nädal tagasi Saksamaa Bundesliga mängus.

Mida oodata homsest? «Hayashi on hea tasemega, jaapanlased ei saadagi kunagi Euroopasse nõrku mängijaid. Kuid kindlasti on ta mängitav, vaatan täna õhtul tema mängu video üle,» lausus Kuuba.

Getter Saar sai hindu Prashi Joshi vastu töövõidu 16:21, 21:19, 21:18 ja läheb homme vastamisi Ukraina esireketi Maria Ulitinaga.

Kui hommikuses avaringis kulus Raul Mustal vastase alistamiseks kolm geimi, siis nüüd õhtul sai ta matšis Venemaa juunioride esireketi Georgi Karpoviga hakkama kahega - 21:19, 21:15.

«Päeva võib kokku võtta nii, et teise vastase mängustiil sobis mulle paremini kui esimese oma, lisaks tundsin ennast väljakul iga geimiga üha paremini. Õhtul oli tunne parem kui hommikul,» ütles Must.

Homses veerandfinaalis on Musta vastane belglane Maxime Moreels. «Me mõlemad võitleme olümpiakoha eest, tuleb mõlema jaoks väga tähtis mäng. Ta mängis eelmise aasta lõpupoole hästi, siin alustas kahe võiduga. Usun, et tuleb tasavägine mäng,» vaatas Must ettepoole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles