Liverpooli maagiline seeria Premier League'is jätkub

Henry Lääne
Copy
Roberto Firmino Spursile löödud väravat tähistamas.
Roberto Firmino Spursile löödud väravat tähistamas. Foto: GLYN KIRK/AFP

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 22. voorus jätkas imelist hoogu Premier League'i liider Liverpool, kes alistas võõrsil 1:0 Tottenham Hotspuri.

Mängu ainsa värava lõi 37. minutil kesktormaja Roberto Firmino, kes realiseeris Mohamed Salahi söödu. Ehkki rohkem tabamusi ei nähtud, oli häid võimalusi nii Liverpoolil kui ka Spursil.

Punased pole Premier League'is kaotusevalu tundnud alates eelmise aasta 3. jaanuarist, kui võõrsil kaotati 1:2 Manchester Cityle. Sellele järgnenud 38 liigakohtumisest on võidetud tervelt 33.

22. voorus sai võidulisa ka Manchester United. Punaste Kuradite hoog enne kohtumist Norwichiga oli nii ja naa, kuna Ole Gunnar Solskjäri hoolealused polnud viimases kolmes lahingus võidurõõmu maitsnud. Samas polnud ka Norwichi foon kuigi hea, kuna nad virelevad võrdlemisi kindlalt Premier League'i viimasel kohal.

United kindlustas võidu teise poolaja algusega, kui Marcus Rashford lõi 52. minutil oma teise värava ja kaks minutit hiljem viis Anthony Martial oma leivaisa 3:0 juhtima. Lõppskoori vormistas 76. minutil Mason Greenwood.

Vooru oodatuim kohtumine peetakse täna õhtul, kui kell 19.30 pannakse pall mängu Tottenham Hotspuri ja liigaliidri Liverpooli vahel.

Premier League'i tabel:

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles