Barcelona palkab peatreeneriks klubi endise kapteni?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Xavi.
Xavi. Foto: GUSTAU NACARINO/REUTERS

Hispaania meedia spekuleerib, et Barcelona jalgpalliklubi asendab lähiajal Ernesto Valverde peatreeneritoolil Xavi Hernandeziga.

Barcelona asub küll Hispaania meistrivõistlustel 40 punktiga esikohal, kuid Saudi Araabias toimunud superkarikas ei pääsenud katalaanid finaali, kaotades poolfinaalis Madridi Atleticole. Hispaania meedia andmetel Valverde tool kõigub.

Peamiseks asendajaks Valverde asemele nähakse Barcelona endist kaptenit, kes on praegu Katari kõrgliigaklubi Al Sadd peatreener. «Xavi osas käivad läbirääkimised, aga saan öelda, et praegu on Xavi Al Saddis,» rääkis Al Saddi spordidirektor Mihammad Ghulam Al-Balushi. «Lõpliku otsuse langetavad Al Saddi juhtkond, Xavi ja Barcelona juhtkond.»

Xavi ei kommenteerinud meedia spekulatsioone, kuid sõnas, et kohtus hiljuti Barcelona jalgpallidirektor Eric Abidaliga. «Keskendun praegu Al Saddi juhendamisele. Abidal on minu sõber ja kohtusin temaga. Ta oli siin ja arutasime erinevaid asju. Ma ei saa salata, et Barcelona juhendamine on minu unistus. Ütlesin seda mitu korda,» lausus Xavi.

Xavi mängis Barcelona esindusmeeskonnas aastatel 1997-2015 ja krooniti klubi koosseisus kaheksakordseks Hispaania meistriks ja neljakordseks Meistrite liiga võitjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles