Moisar läheb kodupubliku ees vastamisi Valgevene võitlejaga

Postimees Sport
Copy
Pildil Markko Moisar
Pildil Markko Moisar Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tondiraba jäähallis 22. veebruaril toimuval võitlusspordiüritusel The League kohtub Markko Moisar valgevenelane sportlase Aliaksandr “Kazak” Kazatšenkaga.

«Moisari vastane on Valgevene tugevast klubist, kust saab häid tai poksi stiilis võistlejaid,» räägib võistluse peakorraldaja Kevin Renno.

Moisar on praegu Tais ja tegeleb ettevalmistustega.

«Markkot pole Eestis juba pikalt ringis näha olnud. Selle võrra on see matš ka minu jaoks põnevam, sest näeb üle pika aja Markko Moisarit Eestis kodupubliku ees võistlemas. Tal on alati olnud agressiivsed ja tulised matšid,» lisab Renno.

«Kindlasti annab Tais ettevalmistuste tegemine Markkole mõninga edumaa. Eestis on ikka treeningvõimalused mingil määral piiratud, eriti veel Markkole, kes ise viib treeninguid läbi Keilas. Hoopis teine asi on see, kui sa oled oma töökohustustest ja kõikidest muudest mõtetest eemal, sa oledki treeninglaagris ja keskendudki ainult ühele asjale ehk siis tulevale matšile. Ma usun, et see nälg on tema sees kasvanud ka, kuna ta pole pikalt ringis saanud olla ja usun, et Taist tuleb tagasi üks vinge Markko,» arvab Renno.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles