Kirilenko lõi NBA-le käega ning lõpetab hooaja CSKA ridades

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Kirilenko (nr. 15) kohtumises Unicaja vastu.
Andrei Kirilenko (nr. 15) kohtumises Unicaja vastu. Foto: SCANPIX

Moskva CSKA korvpallimeeskonnal on hooaja lõpus meeskonna poolehoidjatele rõõmusõnum. Nimelt otsustas Venemaa korvpallistaar Andrei Kirilenko loobuda NBA klubide pakkumistest ning lõpetab hooaja CSKA ridades.

Kirilenko sõlmis tänavuse hooaja eel CSKAga kolme aasta pikkuse lepingu, kuid kontrahtis oli klausel, mis lubas tal kuu aega pärast NBA tööseisaku lõppu USAsse naasta. Sellest võimalusest otsustas ääremängija aga loobuda. Samasugune õigus on tal ka hooaja lõppedes, kirjutab Sport-Express.

Novembri lõpus vigastas Kirilenko Venemaa liiga kohtumises kukkumise käigus õlga ning sai peapõrutuse. Seejärel pole ta rohkem mänge mänginud, kuid 3. jaanuaril liitub ta taas meeskonnaga.

Kirilenko on sel hooajal CSKA ridades näidanud suurepäraseid etteasteid. Euroliigas on tema arvele jäänud keskmiselt 13,8 punkti, 9 lauapalli, 3,4 resultatiivset söötu ning tema kasulikkuse teguriks on seni olnud 29,4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles