Lehis ja Kaaberma vastuolulisest otsusest: ei kommenteeri (1)

Andres Vaher
, reporter
Copy
Katrina Lehis ja Kaido Kaaberma.
Katrina Lehis ja Kaido Kaaberma. Foto: Tairo Lutter

Eesti epeenaiskonna ankrunaine Katrina Lehis ja koondise peatreener Kaido Kaaberma loobusid pärast edukat Havanna MK-etappi arutlemast, kas otsus jätta Nelli Differt koosseisust välja oli õige või vale.

Enne Havanna etappi pälvis mäletatavasti parasjagu tähelepanu Kaido Kaaberma otsus jätta koduse edetabeli liider Nelli Differt naiskonnast välja. Nii eirati kokkuleppel juhatusega varem kehtestatud reeglit, mis sätestab, et pingerivi kolm esimest kuuluvad automaatselt valikusse ja neljanda liikme valib peatreener.

Et spordis on tulemus teatavasti tõe kriteerium, võib pärast Kuubalt toodud teist kohta ja olümpiakohale tõusmist ju öelda: pealik Kaaberma talitas õigesti.

Ent nii juhendaja ise kui ka ankrunaise vastutusrikast rolli täitnud Katrina Lehis hoidusid pärast võistlust sel teemal pikematest arvamusavaldustest.

«Ei taha neid asju kommenteerida. Igaüks võib arvata ja teha, mida iganes,» loobus Kaaberma kriitikute nüpeldamisest ja/või enda otsuse kiitmisest.

«Treeneril on oma otsused. Mina ei soovi nende kohta midagi öelda. Teame varasemast juhtumeid, kui ühest sõnast sünnib suur konflikt. Pole vaja,» jäi ka Lehis kidakeelseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles