Eesti võrkpallikoondise peatreener pikendas Saksamaal lepingut

Toimetas Andres Vaher
Copy
Cedric Enard ühendab Berliini klubi ja Eesti koondise juhendamise.
Cedric Enard ühendab Berliini klubi ja Eesti koondise juhendamise. Foto: Tairo Lutter

Äsja Eesti meeste võrkpallikoondise peatreeneriks nimetatud prantslane Cedric Enard pikendas lepingut koduklubi Berliini Recycling Volleys'ga.

43-aastane Enard liitus Saksamaa pealinna klubiga üle-eelmisel aastal - pärast seda, kui oli Toursi tüürinud Prantsusmaa meistriks. Edu ei jäänud kohe tulemata ka uues töökohas: Enard viis Berliini meeskonna mullu Saksamaa tšempioniks.

Ka tänavu hoitakse 12 vooru järel täiseduga veenvat liidrikohta. Lähim jälitaja, Eesti koondislase Martti Juhkami koduklubi Friedrichshafen jääb juba nelja võidu kaugusel (tõsi, üks mäng on vähem peetud). Meistrite liigas on seni kirjas üks võit ja kaks kaotust.

Nii otsustas Recycling Volleys'e juhtkond pikendada Enardiga lepingut 2022. aasta lõpuni.

«Oleme Cedrici tööga väga rahul. Eelmine aasta ei olnud kerge, aga ta suutis olla edukas ja on samal kursil jätkanud ka tänavu,» põhjendas klubijuht Kaweh Niroomand otsust.

«Lepingupikendus näitab mõlemapoolset usaldust ja rahulolu. Olen siin viibitud aega nautinud. Loodan, et suudame jätkata Saksamaal valitsemist ja ka eurosarjas uute kõrguste poole liikuda,» lisas Enard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles