Lukaku väravad kukutasid Cagliari konkurentsist

Karl-Joosep Küngas
Copy
Romelu Lukaku avaväravat tähistamas.
Romelu Lukaku avaväravat tähistamas. Foto: MIGUEL MEDINA/AFP

Itaalia karikasarja kaheksandikfinaalis kohtusid omavahel Milano Inter ja Ragnar Klavani koduklubi Cagliari. Koduväljaku eelist nautinud Inter ei andnud külalistele mingit võimalust ja võttis 4:1 võidu. Ragnar Klavan pidi tänast kohtumist pingilt jälgima. 

Kohtumine sai Cagliari jaoks kohutava alguse, kui juba 21. sekundil avas mänguskoori Interi tähtründaja Romelu Lukaku. Belglane kasutas ära Cagliari kaitsjate suure prohmaka ja lõi nahkkera kindlalt võrku. 

Juba 21. minutil õnnestus Interil eduseisu kasvatada, kui täpne oli keskväljamaestro Borja Valero. 2:0 seisuga mingi ka poolajapausile ja Cagliari peatreeneril Rolando Maranil mõtteainet jagus. 

Nõnda tegigi Maran kohe teise poolaja alguses vahetuse, kui väljakule saabus Marko Rog. Kahjuks sellest suuremat muutust ei tulnud ning taas jõudsid sihile Interi mängumehed. 

Teist korda tänase mängu jooksul oli täpne Lukaku, kes sisuliselt Interile edasipääsu kindlustas. Cagliaril õnnestus Christian Oliva tabamusest küll korra mängu veel elevust tuua, kuid viimasegi pinge võttis kohtumisest Interi kaitsja Andrea Ranocchia värav 9 minutit enne kohtumise lõppu. 

4:1 tulemusega ka kohtumine lõppes ja veerandfinaali sammus siit paarist Milano Inter. 

 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles