Tammeka värbas Levadiast lahkunud keskkaitsja

Postimees Sport
Copy
Igor Dudarev (vasakul) koos Kristjan Tiirikuga.
Igor Dudarev (vasakul) koos Kristjan Tiirikuga. Foto: Tartu Tammeka Facebooki leht

Möödunud aastal Eesti jalgpalli meistrivõistlused viienda kohaga lõpetanud Tartu Tammeka teatas, et on käed löönud Levadiast lahkunud keskkaitsja Igor Dudareviga.

Eelmisel aastal Eesti jalgpalli kõrgliigas 19 mängus platsile pääsenud Dudarevi sõnul on Tammeka talle heaks väljakutseks. «Väga hea tunne on olla uues võistkonnas. Esimene trenn on samuti tehtud ja meeskonnas tundub olevat väga hea distsipliin. Eelmine hooaeg ei olnud mul isiklikus plaanis kõige parem ja tahan ennast uuesti tõestada. Tammekaga liitumine annab mulle selleks väga hea võimaluse. Mul oli pakkumisi ka välismaalt, kuid otsustasin jääda Eestisse ja Tammeka tingimused meeldisid mulle väga,» selgitas 26-aastane keskkaitsja. 

Tammeka peatreeneri Kaido Koppeli sõnul on Dudarev kvaliteetne mängumees. «Ta on teinud meiega kaasa vaid ühe treeningu ja hetkel on tema kohta vara veel suuri järeldusi teha. Kuid aastaid Premium liiga tippklubides mänginud mängumehe kvaliteedis ei tohiks kahtlust olla, kui mees lõpuks mänguvormis on.»

Sillamäel pärit keskkaitsja liitumise järel peaks Tammeka koosseis paigas olema. «Suuresti on võistkond nüüd lõplikult komplekteeritud, sest Igoris näeme seda seni puudunud keskkaitse lüli, keda me otsisime,» selgitas Koppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles