Liverpool saab suurima rivaaliga kohtumise eel kergemalt hingata

Karl-Joosep Küngas
Copy
Marcus Rashford vasakul, Mohamed Salah paremal.
Marcus Rashford vasakul, Mohamed Salah paremal. Foto: JON SUPER/AP

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga liider Liverpoolil seisab nädalavahetusel ees järjekordne raske katsumus. Koduväljakul tuleb mõõtuvõtta Manchester Unitediga ehk ainsa meeskonnaga, kes neilt suutnud punkte röövida sel hooajal.

Olgugi, et Liverpool on näidanud tänavu suurepärast mängukindlust ja tulnud olukordadest peaaegu alati võitjana välja, siis on neid võimalik ikkagi haavata. Selle hooaja 20st võidust 10 on tulnud üheväravalise eduga. 

Eelseisvast rivaalide heitlusest ei saa osa Manchester Unitedi esiründaja Marcus Rashford, kes vigastuse tõttu Liverpooli ei sõida. Rashford on tänavu Inglise kõrgliigas väravavõrku sahistanud 14 korral. Nõnda saavad liidermeeskonna kaitsjad kergemalt hingata. 

Samas sai Liverpool ise rõõmusõnumi. Vigastuspausilt peaks naasma keskväljamootor Fabinho. Viimati jooksis brasiillane palliplatsil 27. novembril Meistrite liiga kohtumises Napoliga. 

Anfieldil peetav Liverpooli ja Manchester Unitedi vahelise lahingu avavile kõlab pühapäeval kell 18.30. Kokku on varasemalt mängitud 203 kohtumist. Liverpool võitnud nendest 66, kaotanud 80 ja viigiga lõppenud 57 lahingut. 

Hooaja esimene omavaheline kohtumine Old Traffordil lõppes 1:1. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles