Eestlased Itaalias: Vene teenis võidu, Drell suureskoorilise kaotuse

Postimees Sport
Copy
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: Varese Facebook

Itaalia korvpalli meistriliigas pidasid mänge nii Henri Drelli kui ka Siim-Sander Vene koduklubid. Vene tööandija Varese alistas koduväljakul 91:85 Trieste meeskonna, Drelli leivaisa Pesaro kaotas  82:107 Sassarile.

Kohtumises Trieste vastu pani Varese oma paremuse maksma kolmandal veerandajal, mis võideti 33:21. Kuigi külalised suutsid viiamsel veerandajal mängu tagasi tulla ja neljandiku 10 punktiga võita, oli Varese eduseis siiski piisav, et võtta kuuepunktiline võit.

Eesti korvpallikoondise ääremängija Vene viibis võidumängus väljakul 30 minutit ja tõi selle ajaga 10 punkti (kahesed 2/3, kolmesed 2/5) ning hankis 5 lauapalli.

Varese resultatiivseimaks mängijaks kerkis  L. J. Peak 20 punktiga. Kaotajate poolelt viskasid  Kodi Justice ja Deron Washington võrdselt 16 silma.

Henri Drell ja Pesaro suutsid Sassariga sammu pidada kuni esimese poolaja lõpuni, mis üheksa punktiga kaotati. Pausilt tulles panid külalised sisse aga uue käigu ja visaksid veerandajaga koguni 36 silma. 26-punktilisse kaotusseisu jäänud Pesaro viimasel neljandikul enam mängu tagasi ei tulnud ning pidi vastu võtma suureskoorilise kaotuse.

Drell pääses väljakule 12 minutiks ning viskas selle aja jooksul 2 punkti (kahesed 1/2, kolmesed 0/2). Lisaks kanti eestlase saldosse ka ühe vaheltlõike ning üks korvisööt. Pesaro parimana kerkis Vasilije Pušica 18 silmaga. Võitjate poolelt tõi 29 punkti kanadalane Dyshawn Pierre.

Varese paikneb 9 võidu ja 9 kaotusega kaheksandal ehk viimasel play-off'i kohal, Pesaro jätkab 1 võidu ning 17 kaotusega tabelis viimasel real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles