Norra suusatajad läksid rajal tülli: miks ta siis sõidab minu suuskadel (2)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Ingvild Flugstad Østberg (vasakul) ja Heidi Weng.
Ingvild Flugstad Østberg (vasakul) ja Heidi Weng. Foto: CHRISTOF STACHE/AFP

Nove Mestos peetud naiste 10 km klassikatehnika jälitussõidus suutsid norralannad Ingvild Flugstad Østberg ja Heidi Weng omavahel raksu minna.

Nimelt jäi Østberg telekaamera ette vihaselt, karjudes oma koondisekaaslase Wengi peale. Østbergil ajas harja punaseks see, et Weng pidevalt tema suuskadel sõitis. «Ütlesin vihaselt «Heidi!». Selliseid asju võib suusavõistlusel juhtuda. Seda juhtus mitu korda, sellepärast läksin ka endast välja,» selgitas Østberg.

«Loodan, et see ei jäänud telepilti, kuid ilmselgelt jäi. Ta sõitis pikka aega minu suuskadel. Pakkusin talle, et mine siis vedama, aga ta ei tahtnud. No aga ärgu sõitku siis vähemalt minu suuskadel. Ta ei teinud seda meelega, aga tundsin, et pean midagi ütlema,» jätkas Østberg.

Weng selgitas juhtunut järgnevalt: «Astusin tema suusakepile. Minuga juhtus sama asi.  Ma ei tea, kas ta oli vihane, aga sama asi juhtus minuga ka.»

Nove Mesto jälitussõidu võitis Therse Johaug, teine oli Natalja Neprjajeva (+1.04,8), kolmas Østberg (+1.06,0) ning neljas Weng (+1.06,0).

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles