Aeg hakkab läbi saama? Endine võitja langes Austraalia lahtistel meistrivõistlustel konkurentsist

Toimetas Ville Arike
Copy
Maria Šarapova maitses võidurõõmu viimati augustikuus.
Maria Šarapova maitses võidurõõmu viimati augustikuus. Foto: Hannah McKay/REUTERS

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste teine mängupäev on täies hoos ning seni enim kõneainet on pakkunud turniiri endise võitja väljalangemine. Jah, Maria Šarapova ei kuulu enam tippude hulka.

32-aastane Šarapova pidi avaringi kohtumises tunnistama 19. asetusega horvaaditari Donna Vekici 6:3, 6:4 paremust. Selle kaotusega langeb legendaarne, karjääri jooksul viis Suure slämmi turniiri võitnud venelanna maailma edetabelis 350. kohast tahapoole. Melbourne'is oli ta pääsenud mängima vabapääsmega.

Šarapova oli eelmisel aastal jõudnud samal turniiril neljandasse ringi ning need punktid kukuvad nüüd ära. Just siis alistas ta viimati maailma 20 parema sekka kuuluva mängija (Caroline Wozniacki). Ning viimati oli ta võidurõõmu maitsnud augustis Cincinnati turniiril.

Veel lõppenud mängude tulemusi: Karolina Pliškova (Tšehhi, 2) – Kristina MLadenovici (Prantsusmaa) 6:1, 7:5, Belinda Bencic (Šveits, 6) – Anna Schmiedlova (Slovakkia) 6:3, 7:5, Madison Keys (USA, 10) – Darja Kassatkina (Venemaa) 6:3, 6:1, Ons Jabeur (Tuneesia) – Johanna Konta (Suurbritannia, 12) 6:4, 6:2.

8. väljakul, kus peaks täna mängima Anett Kontaveit, on käimas päeva kolmas kohtumine, meeste üksikmäng, ja see on alles poole peal, settide seis 1:1. Kontaveidi kohtumine on seal päeva kuues ning võib arvata, et enne kella 11 ta kindlasti väljakule ei pääse – kui just ajakavas midagi ümber ei tõsteta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles