Narva Trans kaalub brasiilia pallurite palkamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Transi meeskond 8. märtsil pärast Eesti jalgpalli superkarika finaali..
Narva Transi meeskond 8. märtsil pärast Eesti jalgpalli superkarika finaali.. Foto: Toomas Huik.

Meistriliiga mullune neljas klubi Narva Trans testib oma kodulehe teatel mängijaid Venemaalt ja Leedust ning kaalub ka pakkumisi Brasiiliast.

Laupäeval võideti kontrollmängus 3:0 uueks hooajaks Esiliigasse tõusnud Kohtla-Järve Lootust, kelle vastu tegid kaasa ka noor väravavaht Sankt Peterburgist ning väravavaht ja kaitsemängija Leedust, vahendab soccernet.ee.

Nende mängijate kohta langetab klubi juhatus otsuse 17. jaanuariks.

Tänase seisuga on Narva klubiga liitunud Transi enda noortesüsteemist välja kasvanud ning juba 17-aastaselt Meistriliiga debüüdi teinud, kuid vahepeal madalamates liigades mänginud ja eelmisel aastal Esiliigas Kiviõli Tamme Auto all pallinud Sergei Leontovitš.

Samuti on Transiga lepingu sõlminud uue peatreeneri Sergei Ratnikovi noorem poeg Daniil. Klubi kodulehe teate kohaselt on praegusel kriisiajal tulnud hulgaliselt pakkumisi erinevatest maadest ja erinevatelt agentidelt, nende hulgas on pakkumisi ka suurima jalgpallimaa poegadelt brasiillastelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles