Selgus Kontaveidi teise ringi kohtumise algusaeg Austraalia lahtistel meistrivõistlustel

Kris Ilves
, reporter
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: PATRICK HAMILTON/AFP

Eesti naiste tennise esireket Anett Kontaveit (WTA 31.) kohtub Austraalia lahtistel meistrivõistlustel teises ringis hispaanlanna Sara Sorribes Tormoga (WTA 91.). Kohtumine toimub neljapäeva öösel.

Korraldajad on Kontaveidi ja Sorribes Tormo mängu paigutanud seitsmendale väljakule, kuid enne on seal kavas meeste paarismäng. Mängudepäev algab Eesti aja järgi kell 2 öösel ehk Kontaveit ja Sorribes Tormo panevad palli mängu orienteeruvalt kella 3.30 paiku.

Kontaveit oli esimeses ringis 6:0, 6:2 parem kohalikust mängijast Astra Sharmast (WTA 111.) ning Sorribes Tormo sai 2:6, 6:1, 6:2 jagu venelannast Veronika Kudermetovast (WTA 40.). «Homme on uus päev ja uus mäng. Ta [Sorribes Tormo] sai hea võidu. Ma pean hästi mängima ja korraliku mängu tegema,» lausus Kontaveit.

24-aastane Kontaveit ja temast aasta noorem hispaanlanna on omavahel mänginud kaks korda ja mõlemal jõuproovil on parem olnud Eesti esinumber. Kohtumised toimusid eelmisel aastal, Austraalia lahtiste avaringis sai Kontaveit 6:3, 6:2 ja USA lahtiste avaringis 6:1, 6:1 võidu.

Kontaveit ja Sorribes Tormo paari võitja kohtub kolmandas ringis šveitslanna Belinda Bencici (WTA 7.) ja lätlanna Jelena Ostapenko (WTA 45.) mängu võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles