Mäkinen tegi torke Toyota endiste sõitjate suunas

Postimees Sport
Copy
Tommi Mäkinen (keskel).
Tommi Mäkinen (keskel). Foto: EIBNER/Alexander Neis / imago images / Eibner

Toyota rallimeeskonna pealik Tommi Mäkinen tegi tahtlikult või tahtmatult torke Toyota endiste sõitjate Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke’i pihta.

«Monte Carlo oli meile hea etapp. Kõik autod jõudsid ilusti finišisse. Kogu etapp oli meile kuluefektiivne, sest kadusid ei olnud,» ütles Mäkinen Soome ralliportaalile Rallit.fi-le, kes tõlgendas lauset kui torget Latvala ja Meeke’i mulluse hooaja kohta, mil mehed kordamööda autot lõhkusid.

Toyota jaoks oli rallinädalavahetus igati edukas. Kuigi võit läks viimasel päeval konkurentidest kiiremini sõitnud Thierry Neuville’ile (Hyundai), saavutas Sebastien Ogier teise, Elfyn Evans kolmanda, Kalle Rovanperä viienda ning Takamoto Katsuta seitsmenda koha.

«Muidugi on väike pettumus, et võidust ilma jäime, aga see oli meile tegelikult suurepärane nädalavahetus. Sõitjad alles õpivad autot tundma ning neil pole veel ideaalset tunnetust. Tegu on autoralli kõige kõrgema tasemega, mistõttu on konkurents tihe. Uued sõitjad said aga väga hästi hakkama. Meie tulevik on paljulubav,» sõnas Mäkinen Toyota pressiteate vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles