Eestile ülieduka spordinädala järel on ainult kohane, et ilmavalgust näeb Postimehe sporditoimetuse uus podcast «Kehakultuur». Avasaate peateemaks oli Monte Carlo ralli, mis võttis eestlaste jaoks reedel väga ootamatu ja ehmatavapaneva pöörde.

Saatejuhid Karl Juhkami ja Karl-Joosep Küngas arutasid koos legendaarse rallimehe Margus Murakasega, mis Prantsusmaa mägiteedel ikkagi juhtus. Kui õnnelik Tänaku väljasõit tegelikult oli ja kas tänavu tuleks Elfyn Evansi hoogu vaadates kuningliku kolmiku asemel rääkida hoopis nobedast nelikust?

«Tänavune hooaeg tuleb loodetavasti palju huvitavam kui eelmised. Tundub, et suure kolmiku kõrvale on tekkinud veel Elfyn Evans ning kindlasti tõstab pead ka Esapekka Lappi,» rääkis Murakas. «Loodetavasti pole enam sedasi, et teame esikolmikut ja oli ainult küsimus, millises järjestuses mehed tulevad. See tuleb spordile ainult kasuks.»

Lisaks lahkasime Ott Tänaku väljasõidu erinevaid tahkusid. Mida võisid Eesti rallimehed tunda sellises seisus ning milline oli nende mõttekäik tolles olukorras. 

Kuula saatest, kuidas peatusime Anett Kontaveidi, Erika Kirpu ja Kelly Sildaru vägitegudel, avaldasime oma mõtteid laskesuusatajate ootamatu poodiumisõidu kohta ning mälestasime taevastele korvpalliplatsidele siirdunud Kobe Bryantit. 

Kommentaarid
Copy