Järelhüüe: pete, pööre ja vise – minu mälestus Kobe Bryantist (3)

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Kobe Bryant on NBA legend, kes viskas karjääri jooksul 33 643 punkti, võttis 7047 lauapalli ja jagas 6306 resultatiivset söötu.
Kobe Bryant on NBA legend, kes viskas karjääri jooksul 33 643 punkti, võttis 7047 lauapalli ja jagas 6306 resultatiivset söötu. Foto: Jae C. Hong/AP

Kui Postimehe kolmeliikmeline ralliekipaaž tähistas Monacos Monte Carlo MM-etapi tööalaselt edukat lõppu, keerati restoranis televiisor Prantsusmaa jalgpalli kõrgliigakohtumist näidanud spordikanalile.

Täna täpselt aasta tagasi hukkus helikopteriõnnetuses korvpallilegend Kobe Bryant. Postimees taasavaldab temast mullu kirjutatud järelhüüde muutmata kujul.

Pariisi Saint-Germaini pallur Neymar lõi Lille’i vastu 2:0 ning jooksis pärast väravat kaamera poole ja näitas näppudega numbreid kaks ja neli. Sagres polnud meie mõistust küll tuhmistanud, kuid brasiil­lase käitumisele me selgitust ei leidnud.

Võib-olla samal ajal oli Monaco ja Prantsusmaa piiri lähedal pesitsevasse Portugali söögikohta liikumas tekstisõnum, mis ei pane 26. jaanuari õhtut kunagi unustama. Telefoniekraan lööb särama, et paljastada ilmselgelt kibekiirelt trükitud südantlõhestav teade: «mida kuradit kobe bryant surnud».

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles