Belgia väravamasin meenutas möödunud suve: kui agent mulle helistas, siis tähistasin

Kris Ilves
, reporter
Copy
Romelu Lukaku.
Romelu Lukaku. Foto: Fabrizio Carabelli / IPA//SIPA/Fabrizio Carabelli / IPA//SIPA

Eelmisel suvel Milano Interi jalgpalliklubisse siirdunud ründaja Romelu Lukaku on eluga moepealinnas rahul, kuigi oleks saanud minna ka Torino Juventusesse.

«Ma teadsin suvel, et lahkun Manchester Unitedist. Mul avanes võimalus minna Torinosse või Milanosse. Mina tahtsin minna [Milano] Interisse. Kui agent mulle helistas ja ütles, et lähen Milanosse, siis tähistasin,» lausus 26-aastane belglane väljaandele Sky Sports. Ta lisas, et otsustamisel rääkis Interi kasuks asjaolu, et meeskonda juhendab Antonio Conte.

Inter asub Itaalia kõrgliigas 48 punktiga teisel kohal, kaotades liider Torino Juventusele kolme silmaga. Hiljuti mängis Inter koduliigas 1:1 viiki Ragnar Klavani koduklubi Cagliariga, kes paikneb 31 punktiga kuuendal kohal. «Me ei saa enam eksida. Meil on tugev meeskond, kuid me ei saa praegu tiitlile mõelda. Conte teab, mida tuleb teha,» ütles Lukaku.

Belgia ründaja kommenteeris Interisse siirdumise algusaegu niimoodi: «Ma polnud esimestel treeningutel intensiivsusega harjunud. Inglismaa Premier League on tuntud oma füüsilise mängu poolest, kuid seal ei tehta nii tugevaid treeninguid kui Itaalias. Ütlesin peatreenerile, et mul on treeningutel raskusi, aga Conte toetas meid kõiki alati. Treenerid teevad mõnikord nalja, kuid nad julgustavad meid alati.»

Lukaku on Itaalia kõrgliigas Serie A löönud 20 mänguga 14 väravat ja asub ses edetabelis Rooma Lazio ründaja Ciro Immobile (23 väravat) ja Juventuse skoorimasina Cristiano Ronaldo (17) sabas kolmandal kohal.

Juventus on Itaalia meistriks kroonitud kaheksal järjestikusel hooajal. Interi eelmine triumf pärineb hooajast 2009-10, kui meeskonda juhendas Jose Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles