Tunamullu koondises debüteerinud Kirves loobub minutite nimel medaliheitlusest

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Mihkel Kirves mullu Pärnu Sadama särgis.
Mihkel Kirves mullu Pärnu Sadama särgis. Foto: Madis Sinivee /

Mullu Pärnu Sadama korvpallimeeskonna ridades Eesti meistrivõistlustel pronksmedali kaela saanud ja tänavuseks hooajaks karjääri esimese välislepingu teeninud Mihkel Kirves otsustas Levicest lahkuda. 

Hooaja eel Slovakkia kõrgliigaklubi Levicega käed löönud 23-aastane eestlane kolib naaberriiki Tšehhi, kus tõmbab selga Brno meeskonna särgi. 

Slovakkia kõrgliigas teist kohta hoidnud Levice meeskonnas kogunes 28 mänguga Kirvesse kontosse keskmiselt 5,4 punkti ja 3,0 lauapalli. Mänguaega sai ta koduliigas keskmiselt 13,5 minutit, mis oligi põhjuseks, miks eestlane tööandjad vahetada soovis. 

«Oleme Mihkli ja tema agendiga suhelnud jõuludest saati. Kuna tegemist on noore korvpalluriga, siis peaks ta kindlasti rohkelt mängima, aga paraku ei saa meie Levices seda talle garanteerida,» sõnas klubi mänedžer Ladislav Garaj tiimi kodulehel.

«Soovisime Mihklit enda ridadesse jätta, kuid samas mõistsime, et pole mõtet teda vägisi siin hoida. Seetõttu otsustasimegi ta lepingust vabastada. Esialgu pidi ta naasma kodumaale, kuid vigastustega kimpus Brno meeskond otsustas talle oma pakkumise teha.» 

Tunamullu ka Eesti koondises debüteerinud Kirves on Tšehhis esialgu katseajal. Brno meeskonna jaoks on tänavune hooaeg kulgenud üle kivide ja kändude: 21 mängust on neil ette näidata vaid kolm võitu, millega hoitakse liigatabelis viimast kohta. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles