Kaia Kanepi kõnekas postitus: olen tahtmist täis, aga kuskil pole mängida...

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Michael Owens/AP

Täna saabus kinnitus, et taas jääb Eesti koondise koosseisust kodustest tennise Fed Cupi mängudest eemale Kaia Kanepi. Meie teine reket lisas vahetult pärast seda Instagrami kõneka postituse.

«Olen tahtmist täis, aga kuskil pole mängida...» seisis Kanepi Instagrami storys. 

Foto: Kaia Kanepi Instagrami kuvatõmmis

Eestlanna juhendaja Dušan Vemic polnud olukorraga täpselt kursis, kuid kinnitas Postimehele, et Kanepi soovis Fed Cupil osaleda. «Kui alaliit palunuks tal mängida, oleks ta seda ka teinud. Nad, kas ei helistanud talle või on tal tervisemuresid,» sõnas Vemic. 

Instagrami postitus annab aga selgelt märku, et Kanepi tervis peaks igati korras olema.

Koondise kapten Märten Tamla sõnas pressiteate vahendusel: «Eesti naiskonnas mängivad Anett Kontaveit (WTA 31.), Elena Malõgina (WTA 568.), Katriin Saar (WTA 998.), Saara Orav (edetabelikohta pole) ja Valeria Gorlats (edetabelikohata). Kõik mängijad on mängudeks põhjalikult valmistunud ning on oma koha Fed Cupi naiskonnas auga välja teeninud.

Naiskonna kokkupanemisel lähtusime lisaks sellele, et tegemist on Eesti tennise tippsportlastega, ka sellest, et naiskond koosneks tugevatest meeskonnamängijatest ning Eesti pikaaegsest ja pühendunud esindamisest huvitatud sportlastest. Usun, et oleme teinud õiged valikud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles