MK-etapil segadust külvanud trikoonäitsikule määrati naeruväärne rahatrahv

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kinsey Wolanski.
Kinsey Wolanski. Foto: Twitter @Seb_Klein_

Mullu kevadel jalgpalli Meistrite liiga finaalis trikooväel väljakule jooksnud Instagrami modell Kinsey Wolanski tuletas eelmisel nädalavahetusel ennast taas spordisõpradele meelde, kui kalpsas sama napis riietuses ringi Schladmingi mäesuusatamise MK-etapil. 

23-aastane Wolanski jooksis rajale itaallase Alex Vinatzeri sõidu ajal ning hoidis käes silti «Puhka rahus, Kobe». Turvamehed reageerisid küll sündmusele ning toimetasid ameeriklanna kärmelt rajalt ära, kuid oma tähelepanu teenis ta ikkagi välja. Edasi anti ta üle politseile, kes ta mõned tunnid hiljem vabastas. 

Nüüdseks on ka teada iga päev tuhandeid eurosid teeniva modelli karistus. Väljaande Blick sõnul tuleb tal oma kukrut kergitada 2000 euro võrra. 

Abelbodeni MK-etapi võistlusdirektori Hans Piereni sõnul on säärane karistus naeruväärne ega hirmuta uusi kodanikke sama trikki proovimast. 

Ta tõmbab paralleeli mulluse Meistrite liiga finaaliga, kus on niigi kasutusel meeletud turvameetmed: aiad, väravad, turvatsoonid ja -mehed. «Ometi õnnestus tal ka seal staadionile tungida. Mäesuusatamises oleme tema-suguste vastu täiesti kaitsetud,» leiab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles