Neli vooru järjest MVP-ks valitud jänki tüürib Türgi klubi Euroliiga põhiturniiri võidu suunas

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Shane Larkin.
Shane Larkin. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS

Korvpalli Euroliiga 22. voorus teenis järjekordse võidu Istanbuli Anadolu Efes, kes alistas võõrsil 85:78 Belgradi Crevna Zvezda. 

Suverääne liider vajutas gaasi põhja kohe algusest, pääsedes veidi enam kui kolme ja poole minutiga 11:0 juhtima. Vähehaaval sai ka Crevna Zvezda mängu sisse, kuid avaveerand kaotati 16:24.

Mängu käiku kontrollinud Anadolu kasvatas poolaja edu juba 19punktiliseks, varsti säras tablool seis 56:32. Võõrustajad pääsesid suuremast häbist, sest kõva võistlusega jõuti 1.05 enne lõpuvilet veel kuue punkti kaugusele. Reaalset võimalust Serbia klubil siiski ei tekkinud.

Võitjate poolelt oli traditsiooniliselt resultatiivseim Shane Larkin, kes tõi üleplatsimehena 24 punkti. 27-aastane jänki on viimases neljas mänguvoorus (kokku viies) valitud kõige väärtuslikumaks mängijaks (MVP), lisaks teenis ta novembrikuu MVP autasu. Tõenäoliselt on Larkin ka lõppeva kuu parim.

Tagamees, kelle keskmine punktisaak on 21,8, võtab küll mängu palju enda peale, kuid teeb seda ka efektiivselt. Põhiturniiri esikoha suunas purjetav Anadolu on tänavu 22 mängust kaotanud vaid kolm, viimased seitse on võidetud. 

Vooru viimases kohtumises alistas Valencia kodusaalis 94:87 Ateena Panathinaikose.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles