Eesti naiskond sai Fed Cupi eel hea uudise

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Eesti naiskond koos peatreener Marten Tamlaga.
Eesti naiskond koos peatreener Marten Tamlaga. Foto: Eesti Tennise Liit

Kolmapäeval pannakse Tallinki Tennisekeskuses pall mängu Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni I grupi turniiril. Eesti läheb avapäeval vastamisi Kreekaga, kes saabus Tallinnasse oma esireketi Maria Sakkariata (WTA 23.)

Kolmapäevase võistluspäeva algus on kell 16. Esimeses mängus on lähevad vastamisi koondiste teised reketid, seejärel tulevad väljakule esinumbrid. Pärast üksikmänge peetakse veel paarismäng.

Kes kellega kohtub, pole veel teada, sest naiskondade peatreenerid annavad mängijate koosseisu üles vahetult enne matše. Eestit esindavad turniiril Anett Kontaveit (WTA 22.), Elena Malõgina (553.), Katriin Saar (941.), Valeria Gorlatš ja Saara Orav.

Pärast Sakkari loobumist on Kreeka esinumbriks Despina Papamichail (265). Veel on koondises Valentini Grammatikopoulou (303.), kõigest 14-aastane Michaela Laki ja 15-aastane Dimitra Pavlou.

Samasse alagruppi kuulub veel Itaalia, kelle tugevamad tennisistid on Jasmine Paolini (94.) ja Camila Giorgi (99.). Lisaks on nad turniirile üles antud Giulia Laura Gatto Monticone (151.), Martina Trevisan (154.) ja Elisabetta Cocciaretto (176.).

Itaallaste esimeseks vastaseks on Austria, kelle esireketiks on Barbara Haas (143.)

Teises alagrupis kohtuvad kolmapäeval Horvaatia ja Bulgaaria. Suurfavoriit Ukraina avapäeval väljakule ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles