Sulgpalliliidu parimate valimisel üllatusmoment puudus

Postimees Sport
Copy
Kristin Kuuba auhinda vastu võtmas.
Kristin Kuuba auhinda vastu võtmas. Foto: Eesti Sulgpalliliit/Oleg Hartsenko

Nädalavahetusel toimunud «Sulgpalli aasta peol» jagas Eesti Sulgpalliliit auhinnad 2019. aasta parimatele. Aasta parima mees- ja naissulgpalluri auhinna võitsid oodatult Raul Must ja Kristin Kuuba.

Kuuba jaoks oli 2019. aasta edukas. Ta suutis tõusta maailma edetabelis 58. kohale, sai Euroopa mängudel 9. koha ning kindlustas Tokyo olümpiamängude pileti.

Must võitis 2019. aasta esimese Eesti sulgpalli tiitlivõistluste medali täiskasvanute konkurentsis, kui sai Euroopa mängudel Minskis meeste üksikmängus pronksi. See saavutus tõi Mustale ka Sulgpalliliidu eriauhinna «Säravaim sportlik saavutus».

Parimaks noor sulgpalluriks valiti Catlyn Kruus, kelle parimateks tulemusteks olid U17 EMi 5. kohad sega- ja paarismängus ning 9. koht üksikmängus.

Parima treeneri auhinna pälvis Rainer Kaljumäe, kes teeb igapäevatööd  Tartu sulgpalliklubis Veeriku Badmintonis ning on Raul Musta treener.

Lisaks anti auhind aasta üllatajale, mille võitis U17 koondise mängija Mario Kirisma. Aasta tegijaks sulgpalliväljaku kõrval antud panuse eest sai Riina Täht Võru Sulgpalliklubist Võrumaal sulgpallielu käivitamise eest. Aasta sündmuse auhind läks Euroopa karikaetapile «Yonex Estonian International».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles