«Tuleme viie minuti pärast tagasi ja kui te ei lahku, tapame teid ja Özili.» (1)

Postimees Sport
Copy
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images

Kaks meest ähvardasid süüdistuse kohaselt tappa Londoni Arsenali jalgpallurit Mesut Özili, selgus täna Londoni kohtus toimunud istungil.

Özili turvamees Kemil Sezer rääkis, et ta kaitses koos kolleegiga vutimeest, kui eelmise aasta 8. augusti õhtul ähvardasid kaks meest sakslast. «Nad vandusid ja ütlesid: «Tuleme viie minuti pärast tagasi ja kui te ei lahku, tapame teid ja Özili.»

Hakkasime neid taga ajama. Saime pahaseks, kuna Mesutit rünnati umbes kaks või kolm nädalat enne seda juhtumit. Kartsime, et midagi säärast oleks võinud korduda,» ütles Sezer.

Prokurör Sarah Gabay küsis türklaselt, kuidas ta end tundis. Turvamees vastas: «Olin stressis. Türklased armastavad Mesut Özili (ta on küll Saksamaal sündinud ja koondist esindanud, aga tema pere juured on Türgis – toim) ning meie kohus on teda kaitsta.»

Süüdistuse kohaselt ähvardasid Özili Salaman Ekinci ja Ferhut Ercun. Londonist pärit mehed ei võtnud süüdistust omaks. Kahe mehe sõnul ründasid turvamehed neid asjatult.

31-aastane Özil on ründav poolkaitsja, kes on Arsenalis leiba teeninud alates 2013. aastast. Viimastel hooaegadel on tema esitused olnud aga alla ootuste. Tänavu on ta Inglismaa kõrgliigas kaasa teinud 15 kohtumises.

Saksamaa koondisega krooniti pallur 2014. aastal maailmameistriks. MMilt on ta võitnud ka pronksi, sama autasu on ta saanud EMilt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles