Venemaal sündinud Jelena Malõgina: mul on suur au Eestit esindada

Henry Lääne
Copy
Jelena Malõgina Fed Cupil.
Jelena Malõgina Fed Cupil. Foto: Tairo Lutter

Tennise Fed Cupil eile Eesti eest Kreeka vastu kahes kohtumises osalenud Jelena Malõgina (WTA 553.) tunnistas, et tundis enne turniiri algust närvipinget. «Mängin ju terve riigi eest. Mul on suur au Eestit esindada ning olin valmis mängima. Teadsin, et võin näidata head tennist ja suutsin seda teha,» kostis ta.

Malõgina sai üksikmängus valusa kaotuse Valentini Grammatikopouloult (WTA 301.). Avaseti võitis kreeklanna 6:4, ent jäi teises alla samade numbritega. Otsustavas vaatuses oli Malõgina murdega 5:2 peal, kuid hellen võitis neli geimi järjest.

Peterburis sündinud, ent tänu Narvast pärit isale Eesti kodakondust omav Malõgina ei andnud aga alla - ta murdis Grammatikopoulou servi ja viis matši kiiresse lõppmängu.

Sealgi oli 19-aastasel tennisistil suurepärased võimalused kohtumine enda kasuks kallutada, kuna ta omas kahte matšpalli. Vastane näitas aga külma närvi ning võitis kiire lõppmängu 10:8.

«Mängisin hästi. Näitasin, mida suudan teha. Ma ei tunne selle kaotuse üle valu,» ütles Malõgina. Kui ta peaks ka teistes Fed Cupi lahingutes üksikmängus võimaluse saama, tahab ta terve matši vältel näidata stabiilset taset.

Paarismängus oli Malõgina partneriks Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 22.). Ehkki Kreekalt saadi 3:6, 6:4, 2:6 kaotus, tundis ta rõõmu, et sai paarismängus väljakul võidelda.

«Oli lõbus ja mulle meeldis mängida. Olin palju võrgus. Arvan, et olime Anetiga pärast üksikmänge veidi väsinud. Muidugi, sama kehtib ka vastaste kohta, kuna nemadki osalesid üksikmängudes,» lausus ta.

Eesti kaotas Kreekale kokkuvõttes 1:2. Täna on meie naiste vastaseks alagrupi favoriit Itaalia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles