Kotsar tegi taas ilusa partii, kuid tiim sai peatreenerilt koosa: lasteaialapsed olnuks ka meist etemad

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Maik-Kalev Kotsar.
Maik-Kalev Kotsar. Foto: Katie Dugan/GamecockCentral

USA korvpalli üliõpilasliigas NCAA pidid Maik-Kalev Kotsar ja South Carolina võõral väljakul tunnistama Ole Missi 84:70 paremust. 

Kohe algusest mõnepunktilise edu saanud Ole Miss kontrollis kogu kohtumist. Avapoolaeg võideti üheksaga, järgmisel 20 minutil hoiti pidevalt turvalist kahekohalist edu.

Taas oli heas hoos Kotsar, kes mängis lausa 38 minutit, viskas 19 punkti (visked väljakul 11st 7, vabavisked 5st 5), hankis kaheksa lauapalli, jagas neli resultatiivset söötu, tegi kolm vaheltlõiget ja kirja läks ka kolm viskeblokeeringut. Tõsi, ta polnud sellega resultatiivseim: eestlase tiimikaaslane Jermaine Couisnard põrutas 28 ning Ole Missi tagamees Breein Tyree koguni 38 silma. 

Viie võidu kõrvale neljanda kaotuse saanud South Carolina jagab Southeastern (SEC) konverentsis 5.-8. kohta. Teise võidu saanud Ole Miss on 14 tiimi konkurentsis 11.

Kotsari kodukooli peatreener Frank Martin oli kaotuse järel üsna vihane. «Olime esmaspäevases trennis häbiväärselt kehvad. Kui me toonuks kohale lasteaialapsed, olnuks nad sel päeval meist etemad,» otsis ta pressikonverentsil ebaõnnestumise võtmeid varasemast. «Elu on õiglane: saad seda, mida väärid.»

Tõsi, South Carolina pidi läbi ajama ühe põhitegija Justin Minayata, kes on vigastatud. «Ta oleks meid põhimõtteliselt igas elemendis aidanud. Muidugi tunnen, et pean tema puudumisel rohkem esile kerkima, aga seda peavad tegema ka teised,» sõnas Kotsar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles