VIDEO ⟩ Vaata Tänaku tiimikaaslase stiilinäidetel, millised olud Rootsi teedel nädal enne rallit valitsevad

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Craig Breen - Paul Nagle.
Craig Breen - Paul Nagle. Foto: Kuvatõmmis

Teisipäeva õhtul saabus kinnitus, et kuigi ilmaolud pole soosivad, siis Rootsi ralli ära ei jää. Tõsi, võistlus peetakse lühendatud kujul. 

Kuigi praegu pole veel ralli täpne plaan teada, saavad rallimehed Rootsi teid testida. Sealsetest oludest saab hästi pildi ette läbi Ott Tänaku tiimikaaslase Craig Breeni, kes eile koos kaardilugeja Paul Nagle´iga kuuma andis. Vaata, kas ja kui palju lund meie läänenaabrite ralliradadel leidub: 

Päris muretult Breeni päev siiski ei läinud. «Craig ja Paul laenasid mult autot, et rajalegendi kirjutada. Pärast 10 minutit purunes rehv. Naljakas, sest mul endal pole seda kunagi juhtunud,» säutsus Rootsi golfar Fredrik Gustavsson Twitteris. «Aga uus rehv läks alla, nii et kõik on korras!»

Iirlastele avanes võimalus Hyundai i20 WRC-ga Rootsis osaleda pärast seda, kui Sebastien Loeb otsustas loobuda. 

«Ma ei tahtnud Rootsi eriti minna, aga kuna see oli meeskonna otsus, siis kavatsesin seda austada,» ütles Loeb väljaandele L’Equipe pärast üsna ebaõnnestunud Monte Carlo rallit. «Andrea (Hyundai tiimipealik Andera Adamo – toim) sai ilmselt aru ja pühapäeva õhtul küsis minult, kas tahan Rootsi minna. Ta ütles mulle, et tegutseb minu järgi, aga pidin oma otsuse kiiresti teatama, sest meeskond pidi koosseisu paika panema esmaspäeval. Mul ei kulunud otsustamiseks rohkem kui 20 sekundit.»

Rootsi ralli lõplik ajakava pole selge, kuid see peaks toimuma 13.-16. veebruarini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles