Paide jalgpallimeeskond tõi Eestisse kõvasti eksootikat ja talenti

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Hadji Drame.
Hadji Drame. Foto: Heiki Laan/Paide Linnameeskond

Mullu Eesti jalgpalli kõrgliiga neljandana lõpetanud Paide Linnameeskond täiendas ridu noore ja andeka Mali noortekoondislase, 19-aastase Hadji Dramega.

«Olen väga õnnelik, et sõlmisin lepingu nii ambitsioonika klubiga. Soovin anda endast kõik, et üheskoos saavutada püstitatud eesmärgid ning loomulikult jõuda lähemale ka isiklikele unistustele. Olen veendunud, et meil on võimalik olla kõrges mängus. Minu soov on võita!» vahendab Paide meeskonna noort ääreründajat. 

Klubi spordidirektor Gert Kams: «Drame on põneva taustaga noormängija, kellel on väga suur potentsiaal tippjalgpallis läbi lüüa. Hadji on juba aastaid olnud Mali erinevate noortekoondiste üks silmapaistvamaid mängijaid. Alates esimesest päevast, kui ta meie treeningutega liitus, on ta näidanud väga kõrget kvaliteeti palliga tegutsemises. Läbi tugeva treeningprotsessi ja arengukava tahame Drame uuele tasemele aidata.»

Mali meistriliiga meeskonnast Yeelen Olympique Paidega liituv pallur on viimasel kolmel aastal noortekoondistega korda saatnud suuri tegusid. 2017. aastal tuli Drame Mali U17 koondisega Aafrika meistriks ning lõi Indias toimunud U17 MMil kolm väravat. Tiim langes alles poolfinaalis, kus jäädi 1:3 alla Hispaaniale, pronksimängus kaotati 0:2 Brasiiliale.

2019. aastal krooniti Drame koos Mali koondisega Aafrika U20 tšempioniks. Mais-juunis Poolas toimunud U20 MMil alistati eduka alagrupiturniiri järel kaheksandikfinaalis Argentina, kuid veerandfinaalis jäädi 2:4 alla Itaaliale.

Paidele on Drame tänavuse hooaja eel viiendaks täienduseks keskväljameeste Joseph Saliste, Sergei Mošnikovi ja Kevor Palumetsa ning Uganda koondise ründaja Edrisa Lubega kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles