Itaalia meedia: Messist ja Ronaldost võivad saada klubikaaslased

Henry Lääne
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Carlos Sanchez Martinez/ZUMAPRESS.com

Itaalia ajaleht La Gazzetta dello Sport kirjutab, et Torino Juventus ja mitmed teised suurklubid on suvel huvitatud Lionel Messi hankimisest.

Mõned päevad tagasi võttis argentiinlane teravalt sõna Barcelona spordidirektori Eric Abidali suunas. Jaanuaris vallandas Kataloonia hiid peatreeneri Ernesto Valverde ning prantslase sõnul polnud nii mõnigi mängija klubis valitsenud olukorraga rahul või ei teinud piisavalt tööd. Samuti olevat pallurite ja juhendaja vahel olnud kommunikatsiooniprobleeme.

32-aastasele Messile läks öeldu hinge ning ta pidas vajalikuks Abidalile vastata. «Kui sa räägid mängijatest, pead mainima ka nimesid. Sest kui sa seda ei tee, annab see edasi informatsiooni, mis ei vasta tõele,» ütles Messi.

«Mulle ei meeldi selliseid sõnavõtte teha, aga inimesed peavad oma töö ja otsuste eest ise vastutama. Mängijad vastutavad selle eest, mis toimub väljakul. Oleme esimesed, kes tunnistavad, kui me polnud piisavalt head. Spordiosakonna juht peab samuti omama vastutust enda tehtud otsuste üle,» jätkas Messi.

Hispaania jalgpalliekspert Sid Lowe kirjutas The Guardianis, et tänu lepingus olevale klauslile võib Messi pärast käimasolevat hooaega Barcelonast üleminekutasuta lahkuda.

Veidi hiljem teataski La Gazzetta dello Sport, et mitmed tippklubid on pallivõlurist sel suvel väga huvitatud. Lisaks Juventusele, kus mängib Messi igirivaal Cristiano Ronaldo, olla lõunaameeriklase kosilaste hulgas Manchesteri klubid City ja United, Pariisi Saint-Germain ning Milano Inter.

Ülimalt edukat jalgpallurikarjääri nautiv Messi on Barcelona ridadesse kuulunud alates 2001. aastast. Ta on kümnekordne Hispaania meister ja võitnud neli Meistrite liigat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles